Pivovarna Laško: Prihodi u osam mjeseci porasli 6%

Bez autora
Oct 13 2011

Grupa Pivovarna Laško u prvih je osam mjeseci ove godine ostvarila 189 milijuna eura čistih prihoda od prodaje, što na godišnjoj razini predstavlja rast od 6 posto. Prihodi od prodaje u inozemstvu istovremeno su narasli za 10 posto. Društva su u navedenom razdoblju prodala nešto više od 3,1 milijuna hektolitara pića, odnosno 3 posto više nego u prvih osam mjeseci lani. Pivovarna Laško i Pivovarna Union ostvarile su više od 30 milijuna eura dobiti iz poslovanja prije kamata, poreza i amortizacije, čime su dosegle 25-postotnu maržu; u društvu ističu kako je to iznad prosjeka u pivovarskoj industriji.

Pivovarna Laško: Prihodi u osam mjeseci porasli 6%Grupa Pivovarna Laško u prvih je osam mjeseci ove godine ostvarila 189 milijuna eura čistih prihoda od prodaje, što na godišnjoj razini predstavlja rast od 6 posto.

Prihodi od prodaje u inozemstvu istovremeno su narasli za 10 posto. Društva su u navedenom razdoblju prodala nešto više od 3,1 milijuna hektolitara pića, odnosno 3 posto više nego u prvih osam mjeseci lani.

Pivovarna Laško i Pivovarna Union ostvarile su više od 30 milijuna eura dobiti iz poslovanja prije kamata, poreza i amortizacije, čime su dosegle 25-postotnu maržu; u društvu ističu kako je to iznad prosjeka u pivovarskoj industriji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik